Cumpără online

Răsfață-te acasă!

Conditiile  pentru livrarea  produselor

Produsele comandate pe siteul delsolcafe.ro/magazin se livreaza numai prin curierat rapid la adresa clientului. Nu lucram cu Posta Romana.

Termenul de livrare este de 2-3 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii la adresa specificata in formularul de comanda. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 17.00 vor fi procesate incepand cu saptamana viitoare, luni dimineata.

Datorita programului firmelor de curierat in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

Taxa de transport este de 15 LEI pentru orice destinatie din Romania. Daca valoarea produselor depaseste 150 Ron, transportul  va fi gratuit.

Cafe del Sol nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului.
           Atentie: in cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

 

POLITICA DE RETUR

Conditii pentru returnarea produselor

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”. In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate, Cafe del Sol sta la dispoziția ta, in termenul de 14 zile lucratoare, impus de lege.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre Cafe del Sol.

Pentru exercitarea dreptului de denuntare unilaterala a contractului trebuie sa completati Formularul de Retur.

Daca doresti sa schimbi produsul cu un altul, te rugam sa ne contactezi in prealabil prin email la adresa office@delsolcafe.ro in care vei specifica foarte clar numarul comenzii, numele si produsul pe care il doresti la schimb.
               Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca produsul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.

               Produsul pe care doriti sa-l schimbati trebuie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs la adresa: SC MISTER TOSH CAFFE SRL, str. Calea Moinesti, nr.31, Bacau.

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale ( legea 249/2015, art 16(8) ). Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este  deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipseste din continut.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs in Formularul de Retur. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maximum 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 2 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.